Victoria e-bikes

Victoria e-bikes zijn sterk en betrouwbaar. Het is de Duitse parel van de elektrische fietsen. Onze oosterburen hebben met dit merk een absoluut A-merk op de markt gezet. Sterke motoren en grote accu’s staan aan de basis van dit sportieve merk. De bekendheid van dit merk is de afgelopen jaren al hard gegroeid en wij zijn dan ook heel blij dat wij deze fietsen uit voorraad kunnen leveren. Waarom dat is? Dat lees je hieronder!

Bij BENN Fietsen zijn altijd Victoria fietsen op voorraad

Sportieve e-bikes

Victoria maakt elektrische fietsen voor dagelijks gebruik, maar je kan deze elektrische fietsen ook prima gebruiken op vakantie als je bijvoorbeeld de bergen in wilt. Voorzien van (voornamelijk) Bosch motoren en hydraulische remmen zijn deze fietsen altijd uitgerust met een A-kwaliteit producten. Doormiddel van de veringen die aanwezig zijn bij alle modellen fiets jij in elke omgeving en met elke ondergrond zeer comfortabel.

Wat is het doel van Victoria?

Het grootste doel van dit merk is dat jij je prettig voelt op 1 van de vele modellen. Hiermee proberen ze mensen te stimuleren om sneller de fiets te pakken voor bijvoorbeeld woon-werk verkeer of de boodschappen. Hierom zijn deze fietsen makkelijk te onderhouden en voorzien van alle wettelijke eisen. Of je nou elke dag een klein stuk of een groot stuk van A naar B moet, als jij een Victoria in de schuur hebt staan pak je altijd sneller de fiets!

Wat voor elektrische fietsen maakt Victoria?

Het aanbod is enorm! Enkele modellen staan bij ons op de pagina zoals de Victoria 5.5 met middenmotor. Voor het actuele aanbod kun je altijd een keer langskomen in 1 van onze winkels. Mocht jij op zoek zijn naar een specifiek model, dan kun je bij onze verkopers vragen naar de mogelijkheden en eventuele levertijden!

Ons volledige aanbod vind je onder aan deze pagina.

Proefrit maken op een Victoria?

Wil jij een proefrit maken op een elektrische Victoria fiets? Kom langs tijdens onze openingstijden in Leeuwarden of Harlingen of neem contact met ons op om een afspraak te maken.

BENN Fietsen Leeuwarden
Franklinstraat 3
8921ES Leeuwarden
06-15082898

BENN Fietsen Harlingen
Grote Bredeplaats 14
8861 BB Harlingen
06-57294120

Ons aanbod van Victoria

CONTACTGEGEVENS

Benn Fietsen Leeuwarden
Franklinstraat 3
8921ES Leeuwarden

Wiebe@bennfietsenwinkel.nl

06-57281345

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG        Gesloten
DINSDAG         10:30 - 17:30
WOENSDAG     10:30 - 17:30
DONDERDAG    10:30 - 17:30
VRIJDAG          10:30 - 17:30
ZATERDAG       10:00 - 17:00
ZONDAG          Gesloten