VanDijck e-bikes

Ons vaste merk zijn de e-bikes van VanDijck. Dit is een Nederlandse fabrikant met hele mooie en kwalitatief hoogwaardige fietsen. Er is een ruim assortiment beschikbaar en deze fietsen hebben grotere accu’s dan andere merken. Ook is de prijs net iets scherper dan die van de concurenten. Je bent van harte welkom voor een proefrit in onze winkel.

De e-bikes van VanDijck bij BENN Fietsen

Nederlandse fietsen

VanDijck is een merk dat elektrische fietsen produceert in Rosendaal. Deze fietsen zijn dus volledig van Nederlandse bodem! Dit is te merken in de snelle levertijd (VanDijck is altijd voorradig in Leeuwarden en Harlingen) en de kwaliteit die wij alleen in Nederland kunnen produceren.

A-Kwaliteit

De kwaliteit van VanDijck is gelijk af te zien aan de fietsen. De frames zijn stevig gebouwd, goed afgewerkt en van hoogwaardige kwaliteit. Verder zijn de fietsen voorzien van A-merk onderdelen. Zo wordt er gebruik gemaakt van de motoren van Bafang die wereldwijd bekend staan als sterke betrouwbare motoren.

Daarnaast zijn deze fietsen afgewerkt met versnellingen en remmen van Shimano. Dat is een merk dat iedereen bekend in de oren klinkt, en dat heeft een reden! Verder worden VanDijck fietsen standaard al geleverd met grote accu’s, die tegen een vergoeding zelfs nog uit te breiden zijn.

E-bikes voor elk budget

VanDijck heeft een ruim assortiment aan elektrische fietsen. Je kan het zo gek maken als dat jij wilt! Zo heb je al een elektrische transportfiets vanaf €1549,- met alles erop en eraan. Maar kun je ook kiezen voor het paradepaardje in het aanbod van VanDijck. De VanDijck Leto Belt is een fiets die van alle luxe voorzien is en niet voor niets voorzien van een 7,4 in de nationale fietstest!

Ben jij op zoek naar een fiets die hier wat tussenin valt kun je het volledige aanbod zien onderaan deze pagina.

Proefrit maken op een VanDijck?

Wil jij een proefrit maken? Kom langs tijdens onze openingstijden in Leeuwarden of Harlingen of neem contact met ons op om een afspraak te maken.

BENN Fietsen Leeuwarden
Franklinstraat 3
8921ES Leeuwarden
06-15082898

BENN Fietsen Harlingen
Grote Bredeplaats 14
8861 BB Harlingen
06-57294120

Ons aanbod van VanDijck

CONTACTGEGEVENS

Benn Fietsen Leeuwarden
Franklinstraat 3
8921ES Leeuwarden

Wiebe@bennfietsenwinkel.nl

06-57281345

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG        Gesloten
DINSDAG         10:30 - 17:30
WOENSDAG     10:30 - 17:30
DONDERDAG    10:30 - 17:30
VRIJDAG          10:30 - 17:30
ZATERDAG       10:00 - 17:00
ZONDAG          Gesloten