Elektrische fietsen zijn duur, enorm duur. Vaak moet je al snel 2000 euro uitgeven voor een nieuwe E-Bike.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een gebruikte elektrische fiets te kopen alleen je weet dan nooit precies wat je koopt. Hoe is er in het verleden mee om gegaan? Hoe is de accu van de fiets? En heeft de fiets in het verleden storingen gehad?

Kortom, als het budget het toe laat is het wel erg prettig om een nieuwe fiets te kopen. In onze fietsenwinkel in Leeuwarden verkopen wij nu nieuwe elektrische fietsen voor slechts 999 euro.

Technische specificaties

Deze Altec fietsen zijn voorzien van een Bafang systeem. Deze aandrijving word bij heel veel elektrische fietsen gebruikt. Ook veel A-merken stappen over op Bafang. 

De fiets is voorzien van 3 Shimano Nexus versnellingen. Dit is in de stad ruim voldoende. Ook is de fiets voorzien van handremmen, wel zo veilig.

Doordat er gebruik word gemaakt van naaf versnellingen zit er een gesloten kettingkast op de fiets. Dit is een onderhoudsvriendelijk systeem.

Er zit een 400Wh accu op de fiets. Dit is vergelijkbaar met andere instap modellen. Deze accu geeft de fiets een actieradius van 50 tot 80 kilometer.

Het slot is van AXA. Dit is een super goed ART 2 gekeurd ringslot. Wel adviseren wij om naast het ringslot ook nog een kettingslot te gebruiken.

Waarom is deze elektrische fiets zo goedkoop?

Je vraagt je nu natuurlijk af waarom deze fiets zo goedkoop is. Het is een wat uitgeklede fiets. Zo heeft deze E-bike een relatief simpel display, 3 versnellingen en V-Brakes. Wel zijn al deze onderdelen van hoge kwaliteit. Eigenlijk is dit als stadsfiets dus echt een ideale fiets.

Proefrit?

Natuurlijk staan deze fietsen voor je klaar in onze winkel in Leeuwarden. Je bent van harte welkom voor een proefrit!

Deze Altec elektrische fiets kost 999 euro en is in het zwart en grijs verkrijgbaar.

Elektrische fietsen vanaf €999
BENN Fietsen. Ebikes vanaf €999