Trenergy e-bikes

Trenergy maakt al e-bikes sinds 2011. Doordat dit merk zich alleen bezig houdt met elektrische fietsen en geen fietsen zonder ondersteuning kunnen we hier spreken van een echte e-bike specialist! vandaar dat deze fietsen elk jaar goed uit de test komt. Een uiteenlopend aanbod voor elk budget zorgt ervoor dat er voor iedereen wel een elektrische fiets naar wens tussen zit.

Trenergy e-bikes uit voorraad leverbaar bij BENN Fietsen

Waarom moet jij voor Trenergy e-bike kiezen?

Goede kwaliteit voor betaalbare prijs

Trenergy streeft altijd naar hoogwaardige kwaliteit. Dit doen ze door de fietsen stevig te fabriceren en te voorzien van goede onderdelen. Vandaar dat Trenergy fietsen standaard worden uitgerust met onderdelen van o.a. Shimano.

Deze e-bikes worden ook uitsluitend verkocht bij erkende fietsenzaken die zelf monteurs hebben die echt verstand hebben van deze fietsen. Mocht er dus toch iets aan de hand zijn met jouw fiets kun je gewoon bij ons terecht. En aangezien onze werkplaats alleen open staat voor fietsen die bij ons zijn gekocht ben je altijd weer snel onderweg!

Het doel van dit merk is om fietsen te ontwerpen die gemaakt zijn met een goede wegligging en die voorzien zijn van voldoende uitbreidingen om jou zo comfortabel mogelijk van A naar B te brengen. De fietsen zijn voorzien van alle nodige veiligheidsmaatregelen zoals verlichting wat ook nog is allemaal vanaf het stuur te bedienen is. Mocht jij dus een keer vergeten zijn je licht aan te zetten? Dan kun je dit tijdens het fietsen gewoon nog doen!

Uiteenlopend aanbod

Trenergy maakt elektrische fietsen voor iedereen. Zo heb je een prachtige instapmodellen als stadsfiets vanaf €1649 of als transportfiets vanaf €1599. Maar kun je ook kiezen voor de Trenergy Lisboa die elk jaar goed uit de testen komt!

Ben jij toch op zoek naar een model bam Trenergy? Dan kun je het volledige aanbod zien onderaan deze pagina.

Proefrit maken op een Trenergy e-bike?

Wil jij een proefrit maken op een elektrische Trenergy? Kom langs tijdens onze openingstijden in Leeuwarden of Harlingen of neem contact met ons op om een afspraak te maken.

BENN Fietsen Leeuwarden
Franklinstraat 3
8921ES Leeuwarden
06-15082898

BENN Fietsen Harlingen
Grote Bredeplaats 14
8861 BB Harlingen
06-57294120

Ons aanbod van Trenergy

CONTACTGEGEVENS

Benn Fietsen Leeuwarden
Franklinstraat 3
8921ES Leeuwarden

Wiebe@bennfietsenwinkel.nl

06-57281345

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG        Gesloten
DINSDAG         10:30 - 17:30
WOENSDAG     10:30 - 17:30
DONDERDAG    10:30 - 17:30
VRIJDAG          10:30 - 17:30
ZATERDAG       10:00 - 17:00
ZONDAG          Gesloten