Roetz e-bikes

Roetz e-bikes zijn bijzoindere fietsen. In onze fietsenwinkel in Leeuwarden en Harlingen bieden we ook Roetz (elektrische) fietsen aan. Dit is een super vet merk met prachtige retro fietsen. Maar wat misschien nog wel mooier is dan de fietsen is het verhaal achter dit merk.

Roetz -ebikes zijn zelf samen te stellen en op te halen bij BENN Fietsen

Wat maakt Roetz bijzonder?

Hergebruikte frames

Alle frames die gebruikt worden voor Roetz fietsen zijn oude frames die worden hergebruikt. Deze frames zijn afkomstig van fietsen die bijvoorbeeld achter gelaten worden op het station. Deze fietsen worden helemaal gestript en alle onderdelen die hergebruikt kunnen worden gaan naar sociale werkplaatsen. De frames worden gestraald en helemaal opnieuw opgebouwd tot een vette nieuwe Roetz fiets. Je hebt dus een hele nieuwe fiets met een hergebruikt frame. Super vet en goed voor het milieu!

Werkgelegenheid

De fietsen worden in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit zorgt dus voor werkgelegenheid en geeft mensen die niet direct een baan kunnen krijgen een nieuwe kans.

Zelf een Roetz samenstellen

Je kunt je fiets helemaal zelf samenstellen. Je kunt zelf kiezen voor de kleur en de onderdelen. Dit kun je doen bij ons in de winkel maar ook op de website van Roetz zelf. Als je je fiets hebt samengesteld kun je deze bij ons komen ophalen. Als je ons selecteert als verkooppunt regelen wij ook de garantie en het onderhoud!
Stel hier jouw Roetz fiets samen!

Elektrische Roetz fietsen

Bij Roetz verkopen ze zowel normale als elektrische fietsen. Deze elektrische fietsen hebben een achterwiel motor waar alles in verwerkt zit. De motor maar ook de controller en de accu. Zo valt het dus helemaal niet op dat je elektrisch fietst en behoud je de super mooie retro uitstraling. Met deze fiets fiets je ondanks de kleine accu toch nog ongeveer 50 kilometer. Daarnaast laad je de accu op op het moment dat je achter uit trapt. Hoe vet is dat?

Proefrit maken op een Roetz?

Wil jij een proefrit maken op een Roetz e-bike? Kom langs tijdens onze openingstijden in Leeuwarden of Harlingen of neem contact met ons op om een afspraak te maken.

BENN Fietsen Leeuwarden
Franklinstraat 3
8921ES Leeuwarden
06-15082898

BENN Fietsen Harlingen
Grote Bredeplaats 14
8861 BB Harlingen
06-57294120

CONTACTGEGEVENS

Benn Fietsen Leeuwarden
Franklinstraat 3
8921ES Leeuwarden

Wiebe@bennfietsenwinkel.nl

06-57281345

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG        Gesloten
DINSDAG         10:30 - 17:30
WOENSDAG     10:30 - 17:30
DONDERDAG    10:30 - 17:30
VRIJDAG          10:30 - 17:30
ZATERDAG       10:00 - 17:00
ZONDAG          Gesloten