Over ons

Benn Fietsen is een bedrijf met zowel meerdere webwinkels als een fysieke winkel in Leeuwarden. Bij Benn Fietsen & Onderdelen vind je kwalitatief goede fietsen en onderdelen en natuurlijk de beste service. In deze webshop vind je ons assortiment elektrische fietsen. Deze worden persoonlijk door ons aan huis bezorgd. Ook stellen wij de fiets af en geven we uitleg over de fiets zodat je goed voorbereid op pad kunt. Het gemak van online met de service van een winkel.

 

E-Bikes

In zowel onze webshop als in de winkel kunt u kennis maken met ons assortiment hoogwaardige elektrische fietsen. We leveren fietsen van onder andere VanDijck, Victoria en Avalon. Alle fietsen zijn afgemonteerd met hoge kwaliteit onderdelen en er zijn simpele betaalbare fietsen vanaf 999,- te vinden maar ook fietsen met riemaandrijving, middenmotor, schijfremmen etc etc. Kortom, elektrische fietsen voor ieder budget!

 

Fiets onderdelen

Budgetfietsonderdelen.nl

Budgetfietsonderdelen.nl

In de Budgetfietsonderdelen webshop bieden wij een ruim assortiment betaalbare fietsonderdelen aan. Landelijk rekenen al honderden klussers en handelaren op onze service, jij toch ook?

Bedrijfsfietsen

Wij leveren op maat gemaakte bedrijfsfietsen voor bijvoorbeeld hotels, autobedrijven en gemeentes. Ben je benieuwd wat een bedrijfsfiets met jouw naam en logo voor je bedrijf kan doen? 

Bedrijfsfietsen
Bimas transportfiets vanaf 389,-

Transport fietsen

Stevige transportfietsen met top kwaliteit onderdelen. Wij verkopen degelijke transportfietsen vanaf 389 euro.

BENN & ANWB

BENN in samenwerking met de ANWB een serie van 14 video’s geschoten met handige fietstips. Benieuwd naar alle 14 video’s? Die vind je op het youtube kanaal van de ANWB.

Contactgegevens

Benn Fietsen B.V.
Franklinstraat 3

8921ES Leeuwarden
06-15082898

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG        Gesloten
DINSDAG         13:00 - 17:30
WOENSDAG     13:00 - 17:30
DONDERDAG    13:00 - 17:30
VRIJDAG          13:00 - 17:30
ZATERDAG       10:00 - 17:00
ZONDAG          Gesloten