Keola e-bikes

Keola maakt e-bikes voor elke doelgroep. Je kan bij dit merk terecht voor elektrische moederfietsen, sportieve e-bikes en alles daartussenin! Dit merk (dat al begon in 2008) is in de afgelopen jaren hard gegroeid. Ze hebben tegenwoordig zelfs al een eigen ensemble fabriek in Nederland. Keola is een dochtermerk van VanDijck en dat is terug te zien aan de kwaliteit. Door bij Keola te kiezen voor minder luxe accessoires zijn deze modellen beter betaalbaar!

Keola E-bikes zijn altijd uit voorraad leverbar bij BENN Fietse. Ook voor ander elektrische fietsen kun je hier terecht.
Strakke modellen, mooie kleuren

De e-bikes van Keola zien er allemaal zeer gelikt uit. De frames zijn stevig en mooi afgewerkt. Doordat alle modellen voorzien worden van een bijzondere kleur krijgen alle modellen mooie luxe uitstralingen. Door het grote aanbod verschillende kleuren vind iedereen zijn kleur hiertussen, dit gaat namelijk van fel en opvallend naar rustig en timide.

Zoals eerder vermeld zijn elektrische Keola fietsen niet extreem luxe uitgerust. Dit wordt naarmate je naar duurdere modellen kijkt veranderd dit natuurlijk wel. Hierdoor kan Keola kwalitatief goede fietsen aanbieden voor lage prijzen. Ben jij op zoek naar een elektrische fiets maar wil je hier niet de hoofdprijs voor betalen? Kom dan een keer vrijblijvend langs en laat ons je alles vertellen over dit prachtige merk!

Nationale e-bike testen

Keola doet elk jaar mee met verschillende testen voor elektrische fietsen. Hierin worden alle modellen elk jaar opnieuw beoordeeld met ruime voldoendes. Doordat niet elke fiets even luxe wordt uitgerust zullen ze niet snel winnen, maar qua instapmodellen steken ze er bijna elk jaar met kop en schouders bovenuit!

Wat voor e-bikes heeft Keola?

Luxe stadsfietsen

We hebben het er al over gehad, Keola biedt ook luxere fietsen aan. Hierbij kun je denken aan de Keola 704M. Voorzien van een zware (562 Wh) accu en hydraulische schijfremmen beweeg jij je gemakkelijk en comfortabel door de stad maar kun je ook grotere fietstochten maken.

Sportief van A naar B

Ben jij opzoek naar een schitterende, blitse en wendbare e-bike? dan is een Keola Apache echt iets voor jou. Door het lichte frame en de juiste gewichtverdeling schiet jij op deze fiets snel en wendbaar door het verkeer. Deze elektrische fiets is perfect voor mensen die graag op een sportieve manier door de stad willen vliegen!

Ons volledige aanbod vind je in onze showrooms. Onderaan deze pagina zie je een greep uit ons Keola aanbod.

Proefrit maken op een Keola?

Wil jij een proefrit maken op een elektrische Keola? Kom langs tijdens onze openingstijden in Leeuwarden of Harlingen of neem contact met ons op om een afspraak te maken. 

BENN Fietsen Leeuwarden
Franklinstraat 3
8921ES Leeuwarden
06-15082898

BENN Fietsen Harlingen
Grote Bredeplaats 14
8861 BB Harlingen
06-57294120

 

Ons aanbod van Keola

CONTACTGEGEVENS

Benn Fietsen Leeuwarden
Franklinstraat 3
8921ES Leeuwarden

Wiebe@bennfietsenwinkel.nl

06-57281345

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG        Gesloten
DINSDAG         10:30 - 17:30
WOENSDAG     10:30 - 17:30
DONDERDAG    10:30 - 17:30
VRIJDAG          10:30 - 17:30
ZATERDAG       10:00 - 17:00
ZONDAG          Gesloten