Fisc Free Fietsenwinkel Leeuwarden

 

Kun je via het werk gebruik maken van het Fisc Free fietsen plan? Dan kun je bij ons terecht! Wij doen mee aan eigenlijk alle fietsenplannen en zo ook Fisc Free.

 

Hoe werkt Fisc Free?

 

Fisc Free is een manier om een nieuwe fiets aan te schaffen met fiscaal voordeel. Je zoekt een fiets uit bij ons in de winkel en geeft ons je fietskaart. Met deze fietskaart doen wij een aanvraag voor je nieuwe fiets. Als je werkgever akkoord geeft leveren we de fiets uit. De werkgever vergoed tot 750 euro. Dit bedrag word vaak verspreid over een jaar verrekend met je bruto loon. Dit zorgt voor een voordeel van ongeveer 40%. 

 

Als je dus een fiets uitzoekt voor 600 euro betaal je meestal ongeveer 350-400 euro via je netto loon verspreid over een jaar.

 

Fisc Free en je werkgever zorgen voor de administratieve afwikkeling.

 

Ik heb een duurdere fiets gezien, wat nu?

 

Als je bijvoorbeeld een elektrische fiets wil aanschaffen is deze natuurlijk duurder dan een normale fiets. Dit is geen probleem. Je betaald het verschil wel zelf bij. In sommige gevallen betaald de werkgever de hele fiets en krijg je het verschil tussen tussen het aankoop bedrag en de 750 euro als renteloze lening. Het hele bedrag word dan verrekend met je salaris. In sommige gevallen betaal je het verschil zelf bij via Ideal of in de fietsenwinkel.

 

Verzekering

 

Sommige werkgevers willen graag dat je je fiets verzekerd. In sommige gevallen is dit dus ook verplicht. Een verzekering kun je bij ons in de winkel afsluiten of in de online omgeving regelen. In beide gevallen sluit je een diefstal verzekering af bij Kingpolis.

 

Inruil en Fisc Free

 

Sommige fietsenwinkels stellen voorwaarden wanneer je koopt via Fisc Free. Zo kun je in sommige gevallen niet inruilen of mag je geen gebruik maken van andere acties. Bij ons is dit niet het geval. Het is mogelijk om gebruik te maken van dit fietsen plan in combinatie met andere acties en inruil is ook altijd mogelijk.

 

Heb je nog vragen? Je bent altijd welkom in onze winkel voor uitgebreid advies. Je kunt hieronder ook alvast ons assortiment bekijken.

 

Online hebben we alleen onze elektrische fietsen staan. In de winkel hebben we ook nieuwe normale fietsen.

 

 

Transportfietsen
Stadsfietsen
Sportieve fietsen
Alle elektrische fietsen

CONTACTGEGEVENS

Benn Fietsen B.V.
Franklinstraat 3

8921ES Leeuwarden
06-51463289

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG        Gesloten
DINSDAG         10:30 - 17:30
WOENSDAG     10:30 - 17:30
DONDERDAG    10:30 - 17:30
VRIJDAG          10:30 - 17:30
ZATERDAG       10:00 - 17:00
ZONDAG          Gesloten