Fietsonderdelen winkel

Fietsonderdelen winkel

Budgetfietsonderdelen

Een aantal jaar geleden zijn wij een webshop gestart in fietsonderdelen. In deze webwinkel bieden wij de goedkoopste fietsonderdelen aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Inmiddels hebben wij een flink klanten bestand opgebouwd via de webshop. Omdat wij veel fietsonderdelen verkopen kunnen wij deze goedkoper inkopen. Daarnaast hanteren wij lagere marges dan de gemiddelde winkel. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij waarschijnlijk de goedkoopste fietsonderdelen winkel van Nederland zijn.

Fietsonderdelen afhalen

 In eerste instantie was het de bedoeling om alleen online te gaan verkopen. Na verloop van tijd hebben we besloten om ook afhalen en kopen in de winkel mogelijk te maken. Je kunt in de webshop bestellen en ”afhalen” selecteren. Je betaald dan geen verzendkosten. Je krijgt een mailtje zodra je bestelling klaar staat en kunt vervolgens je pakket tijdens openingstijden ophalen. Ideaal toch?

Langskomen in de winkel

Je kunt ook altijd langskomen in de winkel tijdens openingstijden. Houd er wel rekening mee dat niet altijd alles wat in de webshop te vinden is ook op voorraad is. Komt u voor een specifiek fietsonderdeel? Bel of app ons dan even op 06-15082898.

Enorm veel fietsen handelaren en klussers in heel het land vertrouwen al op de service en scherpe prijzen van Budgetfietsonderdelen. Klik hier om ons gehele assortiment te bekijken: Fietsonderdelen Webshop

Fietsonderdelen Leeuwarden