Fietsenwinkel Harlingen
BENN E-Bike Shop Harlingen

BENN E-Bike Shop Harlingen
Grote Bredeplaats 14
8861BB Harlingen
06-57294120

 

OPENINGSTIJDEN

Di-Vr 10:30 – 17:30
Za 10:00 – 17:00
Zo-Ma gesloten

Fietsenwinkel in Harlingen

 

Naast onze winkels in Leeuwarden en Drachten hebben wij ook een fietsenwinkel in Harlingen. Bij de BENN E-Bike Shop kun je terecht voor betaalbare E-Bikes vanaf 1099,- maar ook voor een luxe elektrische fiets met middenmotor, frame accu en schijfremmen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden graag de allerbeste service en zorgen dat we altijd snel fietsen kunnen leveren met de beste prijs kwaliteit verhouding.

 

Elektrische bakfiets Harlingen
Je kunt ons vinden aan de Grote Bredeplaats 14 in Harlingen. Dit mooie ruime pand bevind zich midden in het centrum. In dit pand bevinden zich de afgelopen decennia al verschillende fietsenwinkels.

Je kunt hier terecht voor mooie betaalbare elektrische fietsen en natuurlijk de allerbeste service. Wil je graag een fiets aanschaffen via Fisc Free? Dat kan ook. Wij doen mee aan alle fietsenplannen en weten ook precies hoe dit werkt.

Naast betaalbare elektrische fietsen bieden wij uiteraard ook allerlei soorten fietsaccessoires aan om je nieuwe fiets helemaal compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan fietsmanden, zitjes, zadels en fietstassen.

Ook kun je via ons je fiets laten verzekeren. dit doen we in samenwerking met King Polis. Tegen een scherp tarief is je nieuwe fiets verzekerd tegen diefstal en schade. Wel zo prettig.

Fietsonderdelen stelling Harlingen

Alvast even binnen kijken?

Ben je benieuwd naar onze fietsenwinkel in Harlingen? In deze video kun je alvast even bekijken hoe het er bij ons binnen uit ziet. Zo weet je waar je aan toe bent. Uiteraard adviseren we je in de winkel graag over alle fietsen en mogelijkheden. De koffie staat klaar!

In onze vestiging in Harlingen kun je ook terecht voor fietsreparaties. Dit doen we op een transparante manier. zo zijn alle prijzen terug te vinden op de reparatie prijslijst en nemen we contact op als we er achter komen dat er meer aan de hand is. Ook kunnen we in de meeste gevallen van te voren precies zeggen wat je kwijt zult zijn. Naast dat de prijzen transparant zijn zijn ze vaak ook een stuk scherper dan je gewend bent. Zo kun je bij ons je binnen en buitenband al laten vervangen voor 37,50, inclusief montage.

Fietsreparatie

Een greep uit ons assortiment bekijken? In de categorieen hieronder vind je een deel van onze elektrische fietsen. Doordat we regelmatig vernieuwing in het assortiment hebben kan het zijn dat dit nog niet compleet is. Kom dus vooral ook even kijken wat we allemaal hebben staan in onze winkel aan de Grote Bredeplaats 14 in Harlingen.

Vanaf 1099,- koop je bij ons een splinternieuwe elektrische fiets met 2 jaar fabrieksgarantie.

Website: fietsenwinkelharlingen.nl

Alle elektrische fietsen
Transportfietsen
Stadsfietsen
Sportieve fietsen