BENN Fietsenwinkel Drachten

BENN Fietsenwinkel Drachten

Op de Noordkade 44 in Drachten zit BENN Fietsenwinkel Drachten gevestigd. In deze winkel kun je terecht voor betaalbare elektrische fietsen en de allerbeste service. Of je nou op zoek bent naar een goedkope elektrische fiets vanaf 1099,- of een fiets met hele goede specificaties, accu in het frame en een middenmotor of een betaalbare elektrische bakfiets; Je bent bij BENN E-Bike shop aan het juiste adres.

Goedkope E-Bike 

In ons assortiment vind je onder andere fietsen van Vogue, Trenergy en VanDijck. Deze fietsen zijn met zorg geselecteerd en hebben de allerbeste prijs kwaliteit verhouding. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe elektrische fietsen met 2 jaar fabrieksgarantie, servicebeurt en de allerbeste service, en dat al vanaf 1099,-.

Wil je liever een wat uitgebreidere fiets met bijvoorbeeld een middenmotor of accu in het frame? Dat kan. We staan voor de allerbeste prijs kwaliteit verhouding.

Proefrit elektrische fiets

Wist je dat een proefrit enorm belangrijk is als je een nieuwe fiets gaat uitzoeken? Bij ons in de winkel ben je altijd welkom om rustig alle fietsen te bekijken en fietsen te proberen. 

Wil je zeker weten dat er genoeg tijd is om rustig je nieuwe fiets uit te proberen en alle ins en outs te horen? Dan kun je ook altijd van te voren even bellen. Wij zorgen dan dat er een E-Bike specialist klaar staat om alles over de verschillen te vertellen. Kortom; of je nou al weet wat je graag wil of juist helemaal niet, wij leggen je graag alles uit wat je wil weten en nemen alle tijd zodat je in alle rust de juiste keuze kunt maken.

Fisc Free in Drachten

Kun je via je werkgever gebruik maken van het Fisc Free fietsplan? Wij hebben een nauwe samenwerking met Fisc Free en je kunt dus altijd een fiets aanschaffen met dit fietsplan. Wij werken onvoorwaardelijk mee aan Fisc Free en ons hele assortiment kan dus aangeschaft worden via het Fisc Free fietsplan. Niet alleen als je in Drachten woont maar mensen uit heel Nederland kunnen bij ons terecht met een fietsplan.

Kom je bij ons in de winkel kijken voor een nieuwe E-Bike? Neem dan alvast je fietskaart mee. De verkoper in de winkel weet precies hoe dit verder in zijn werk gaat!

Fiets verzekering in Drachten

Wil je je fiets graag verzekeren tegen diefstal en/of schade? Dat kan! In onze winkel kun je direct een verzekering afsluiten voor je nieuwe fiets. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen en zodra je de winkel uit fietst is je fiets goed verzekerd. Verzekeringen worden aangeboden in samenwerking met King Polis.

Ervaring

Voor jou zijn we misschien een relatief nieuw bedrijf maar achter de schermen hebben we jarenlange ervaring in de fietsenbranche. Zo hebben we ook nog een winkel in Leeuwarden en Harlingen waar we al geruime tijd erg succesvol zijn. 

Fiets inruilen

Wil je je oude fiets inruilen? Dat kan! Wij hebben een netwerk van opkopers die weer aan de slag gaan met jouw oude fiets. Inruil is dus altijd mogelijk.

Een greep uit ons assortiment

Wil je alvast een kijkje nemen in ons assortiment? Klik dan op de categorieën hieronder. Omdat ons assortiment snel wisselt is het aan te raden om ook altijd even een kijkje te nemen in de winkel bij jou in de buurt.

Transportfietsen
Stadsfietsen
Sportieve fietsen
Alle elektrische fietsen
E-bike kopen leeuwarden

CONTACTGEGEVENS

Benn Fietsen Leeuwarden
Franklinstraat 3
8921ES Leeuwarden

Wiebe@bennfietsenwinkel.nl

06-51463289

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG        Gesloten
DINSDAG         10:30 - 17:30
WOENSDAG     10:30 - 17:30
DONDERDAG    10:30 - 17:30
VRIJDAG          10:30 - 17:30
ZATERDAG       10:00 - 17:00
ZONDAG          Gesloten