Elektrische vouwfiets

Wist jij al dat je bij BENN ook een elektrische vouwfiets kunt kopen? In onze fietsenwinkel in Leeuwarden en Harlingen hebben we altijd een elektrische vouwfietsen op voorraad staan. Deze kun je dus altijd komen proberen en als het bevalt zelfst uit voorraad direct kopen! Je kan dus gelijk de e-bike opgevouwen in je kofferbak leggen en overal veilig en gemakkelijk een stuk gaan fietsen!
BOHLT X200 luxe zwarte elektrische vouwfiets

Luxe Bohlt elektrische vouwfiets

De Bohlt X200 is een zeer luxe elektrische vouwfiets. Deze luxe fiets is dé crème de la crème van de vouwfietsen en kan al van jou zijn voor €1799,-!

Bimas goedkope elektrische vouwfiets

Bimas E-Fold elektrische vouwfiets

De Bimas E-Fold is een zeer betaalbare elektrische vouwfiets. Bij dit instap model kom je niks te kort qua functionaliteiten en heb je een kwalitatieve vouwfiets met ondersteuning voor €849,-!

Inruil

Het is bij ons ook mogelijk om je oude fiets in te ruilen. Dit scheelt weer bij aanschaf van een nieuwe fiets. Wij ruilen in tegen handelsprijzen. Dit houd in dat de fietsen die wij inruilen weer naar een handelaar gaan die deze opknapt en weer door verkoopt. Zo krijgt uw fiets een volgend leven en gaan we met zijn allen verspilling tegen.

Bezorging

Als je geen vervoer hebt voor je nieuwe fiets kunnen wij deze bij je thuis afleveren. Binnen een straal van 15 kilometer van Leeuwarden doen wij dit voor slechts 10 euro. Het is ook mogelijk om een fiets op bijvoorbeeld uw werk af te leveren. Landelijke bezorging is ook mogelijk. Je krijgt overal in Nederland je nieuwe fiets thuisbezorgd voor slechts 35 euro.

CONTACTGEGEVENS

Benn Fietsen Leeuwarden
Franklinstraat 3
8921ES Leeuwarden

Wiebe@bennfietsenwinkel.nl

06-51463289

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG        Gesloten
DINSDAG         10:30 - 17:30
WOENSDAG     10:30 - 17:30
DONDERDAG    10:30 - 17:30
VRIJDAG          10:30 - 17:30
ZATERDAG       10:00 - 17:00
ZONDAG          Gesloten