Elektrische bakfiets

Wist jij al dat je bij BENN ook een elektrische bakfiets kunt kopen? In onze fietsenwinkel in Leeuwarden en Harlingen hebben we altijd een elektrische bakfietsen op voorraad staan. Deze kun je dus altijd komen proberen en als het bevalt zelfst uit voorraad direct kopen! Je kan dus gelijk veilig en gemakkelijk met je kind de hele stad door.
soci.bike elektrische bakfiets met bak open

Bimas E-Cargo 3.3 Elektrische bakfiets

Bimas E-Cargo 3.3 elektrische bakfiets. Super stevige, veilige en enorm mooie bakfiets voor een scherpe prijs. Je fiets al weg op deze bakfiets voor €2999,-!

soci.bike elektrische bakfiets met bak open

Soci.bike elektrische bakfiets

Deze elektrische bakfiets is het vervoersmiddel voor ouders binnen de stad. Je fietst al weg op een soci.bike vanaf €5249,-!

Inruil

Het is bij ons ook mogelijk om je oude fiets in te ruilen. Dit scheelt weer bij aanschaf van een nieuwe fiets. Wij ruilen in tegen handelsprijzen. Dit houd in dat de fietsen die wij inruilen weer naar een handelaar gaan die deze opknapt en weer door verkoopt. Zo krijgt uw fiets een volgend leven en gaan we met zijn allen verspilling tegen.

Bezorging

Als je geen vervoer hebt voor je nieuwe fiets kunnen wij deze bij je thuis afleveren. Binnen een straal van 15 kilometer van Leeuwarden doen wij dit voor slechts 10 euro. Het is ook mogelijk om een fiets op bijvoorbeeld uw werk af te leveren. Landelijke bezorging is ook mogelijk. Je krijgt overal in Nederland je nieuwe fiets thuisbezorgd voor slechts 35 euro.

CONTACTGEGEVENS

Benn Fietsen Leeuwarden
Franklinstraat 3
8921ES Leeuwarden

Wiebe@bennfietsenwinkel.nl

06-51463289

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG        Gesloten
DINSDAG         10:30 - 17:30
WOENSDAG     10:30 - 17:30
DONDERDAG    10:30 - 17:30
VRIJDAG          10:30 - 17:30
ZATERDAG       10:00 - 17:00
ZONDAG          Gesloten