E-Bike kopen Leeuwarden

 

Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische fiets? Bij Benn Fietsen in Leeuwarden hebben we een ruim assortiment elektrische fietsen. Van een betaalbare transportfiets tot een uitgebreide high end fiets met riemaandrijving, krachtige middenmotor en schijfremmen.

Service

Bij Benn Fietsen in Leeuwarden bieden we altijd de best mogelijke service. Als je bij ons een fiets koopt kun je er vanuit gaan dat we altijd voor je klaar staan. Doordat we alleen reparaties doen aan fietsen die we ook verkocht hebben ben je snel aan de beurt als er iets aan de hand is. Heb je een kleine reparatie? Dan kunnen we dit altijd direct regelen. Heb je een lekke band? We zorgen ervoor dat je fiets de volgende dag weer klaar staat.

VanDijck fietsen

Ons vaste merk is VanDijck. VanDijck is een Nederlandse fabrikant met hele mooie en kwalitatief hoogwaardige fietsen. Er is een ruim assortiment beschikbaar en deze fietsen hebben grotere accu’s dan andere merken. Ook is de prijs net iets scherper dan die van de concureten. Je bent van harte welkom voor een proefrit in onze winkel.

Wil je voordat je langs komt alvast even spieken in het assortiment? Dat kan! Bekijk ons assortiment elektrische fietsen hier: Alle Elektrische Fietsen

Fietsen vanaf 999,-

Wij leveren goedkope Altec elektrische fietsen vanaf 999 euro. Deze fietsen zijn voorzien van Shimano versnellingen, een Bafang voorwielmotor en een AXA slot. Doordat deze fietsen een eenvoudig display hebben en een iets kleinere accu is deze nieuwe elektrische fiets super betaalbaar.

Inruil

Het is bij ons altijd mogelijk om in te ruilen. Omdat wij ook veel gebruikte fietsen verkopen hebben wij hier altijd behoefte aan. Wanneer je je fiets inruilt knappen wij deze op en verkopen wij deze weer door. De prijs die je krijgt voor je oude fiets hangt heel erg af van de staat en het type van je fiets. Je kunt ons altijd een foto sturen via Facebook of Whatsapp voor een inruil voorstel. Vermeld hierbij ook altijd even welke fiets je zou willen aanschaffen. Op deze manier kunnen we geheel vrijblijvend een inruil voorstel doen.

Langskomen in onze winkel

Ben je benieuwd naar ons assortiment of wil je even bekijken wat voor fiets bij jou past? Je kunt altijd langskomen in onze winkel aan de Franklinstraat 3 in Leeuwarden. We zijn geopend van Dinsdag t/m Zaterdag van 12:00 tot 17:30. We leggen altijd met alle plezier de verschillen uit tussen de verschillende elektrische fietsen en geven advies op maat. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om de fietsen uitgebreid te testen.

Gratis thuisbezorgd in heel Friesland

Wij bezorgen onze fietsen persoonlijk aan huis in heel Friesland. Er komt dus niet een transportbedrijf om je fiets af te leveren maar een fietsenmaker die je direct alle uitleg kan geven die je nodig hebt. Heb je nog vragen over je nieuwe fiets? Je kunt op dit moment alle vragen stellen die wil. Ook word de fiets direct voor jou afgesteld. Het zadel en stuur worden op de juiste hoogte gezet en eventueel kunnen we nog andere werkzaamheden verrichten zoals het monteren van een kinderzitje of het monteren van een fiets mand.

Kortom, het gemak van online en de service van een winkel.

 

 

 

Transportfietsen
Stadsfietsen
Sportieve fietsen
Alle elektrische fietsen

Contactgegevens

Benn Fietsen B.V.
Franklinstraat 3

8921ES Leeuwarden
06-15082898

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG        Gesloten
DINSDAG         12:00 - 17:30
WOENSDAG     12:00 - 17:30
DONDERDAG    12:00 - 17:30
VRIJDAG          12:00 - 17:30
ZATERDAG       12:00 - 18:00
ZONDAG          Gesloten