Bezorg fiets Leeuwarden

Bezorg fietsen in Friesland

Op zoek naar een bezorg fiets? Sinds kort leveren wij ook elektrische bezorg fietsen. Deze Delivery Bike is speciaal gebouwd voor zwaar dagelijks gebruik. Voor bezorg restaurants is dit een goedkoper en vooral bewuster alternatief voor de bezorg scooters, brommers en auto’s. Een auto of brommer verzekering voor een bezorgers is vaak enorm duur. Dit bespaar je met een fiets. Daarnaast bespaar je ook enorm op brandstof en onderhoud. Deze stevige fietsen zijn zo simpel mogelijk uitgevoerd zodat er ook zo weinig mogelijk kapot kan gaan. Uiteraard blijf je altijd onderhoud houden zoals een lekke band of kapotte verlichting maar de kosten hiervan zijn vaak een fractie van dezelfde problemen met een auto of brommer.

Deze fiets is specifiek ontworpen voor bezorgen. Zo kun je zowel voorop als achterop een grote stevige bezorg box monteren. Ook zit er een snelspanner op voor het zadel. Hierdoor kun je gemakkelijk de hoogte van het zadel aanpassen als er meerdere mensen op fietsen. Er zit een zware accu op welke 70-100 kilometer actieradius heeft. Daar kun je dus een hele avond op bezorgen. Voor de veiligheid is er gekozen voor een extra sterke terugtraprem in combinatie met een hydraulische schijfrem. Op die manier ben je er zeker van dat je bezorger veilig de weg op kan. Ook is de fiets voorzien van super goede felle verlichting aan beide kanten van zowel het voor als achterwiel. 

Je bent altijd van harte welkom in onze winkel in Leeuwarden om de bezorgfiets te bekijken. Uiteraard is er ook mogelijkheid om alle vragen te stellen die je wellicht nog hebt en natuurlijk kun je ook een proefrit maken.

Wat kost een bezorg fiets?

De bezorg fietsen die wij leveren zijn per stuk verkrijgbaar voor 1695 euro exclusief 21% BTW. Dit is de prijs voor een super stevige Hufter Proof bezorg fiets met zware accu en stevige grote bezorg box. Koop je 2 of meer? Dan gaat er nog 100 euro van de prijs af. In dat geval kost de fiets je dus 1595 ex BTW.

Hoe hard gaat een bezorg E-Bike?

Onze bezorg E-Bikes zijn begrenst op ongeveer 27 kilometer per uur. Door de elektrische ondersteuning kan de fiets ook erg snel van 0 naar 27 accelereren. Daarnaast is de fiets ook nog aardig wendbaar. Deze combinatie zorgt er voor dat een fiets vaak even snel als een scooter of auto op bestemming is. Zeker in de binnenstad.

Met deze snelheden is het niet verplicht om een helm te dragen. Ook hoef je geen rijbewijs te hebben en hoeft de fiets niet verzekerd te worden.

Service en onderhoud in Friesland

Het is mogelijk om je bezorg fiets door ons te laten onderhouden. Je kunt ervoor kiezen om ons te bellen op het moment dat er iets is met de fiets. We kunnen de fiets dan ophalen en gerepareerd terug brengen. We rekenen een scherp tarief voor de reparatie en minimale voorrij kosten. Ook kun je de fiets bij ons in de winkel in Leeuwarden langs brengen. Dit scheelt qua kosten nog een beetje.

Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract te maken. Je betaald in dit geval een vast bedrag per maand en we kunnen de fiets dan standaard onderhouden. Hoeveel dit is hangt van het gebruik af en het aantal fietsen.

Uiteraard kun je de fiets ook altijd naar je vaste fietsenmaker brengen voor onderhoud. Omdat het relatief simpele systemen zijn kan iedere fietsenmaker hiermee uit de voeten.

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd bellen, appen of natuurlijk langskomen in onze fietsenwinkel aan de Franklinstraat 3 in Leeuwarden.